sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Veturihuppari!

Reilu viikko taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. Tämä veturihuppari odotti leikattuna useita päiviä ennen kuin tuli se hetki, että sain hetkeksi istahdettua sorvin ääreen. Ruohonvihreän omppuhupparista innostuneena kokeilin samantyyppistä resorihalkiota. Minulla ei ollut kaavaa eikä ohjetta sellaiseen, mutta aika helppo ja nopsa tämä rakenne on. Tosin, leikkasin hupun hieman liian pieneksi, niin jätin halkion ilman neppareita, että on riittävän väljä pääntie. Seuraava huppari on sitten hieman paremmaksi kaavoitettu.

Kangas on Tenavakulmasta ostettu veturijoustofrotee. Tykkään tosi paljon pitää lapsilla joustofroteisia vaatteita, sillä siinä ei heti näy kaikki tahrat ja on tosi miellyttävä päällä. Resorit ei oikeastaan ole resoria vaan joustavaa trikoota, sillä kangasvarastosta ei löytynyt sopivan väristä resoria. Tykkään lopputuloksesta ja niin näyttää poikakin tykkäävän. Ihanasti huppari käy tämän veturilippiksen kanssa.2 kommenttia:

  1. Kyllä vain on hieno! Niin isolta näyttää poikanen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä vain se aika on koittanut, että pojan löytää milloin mistäkin huoneesta maistelemasta mitä eteensä löytää. Sitä saa olla erityisen tarkkana, ettei nuppineuloja saa löytyä lattioilta.

    VastaaPoista