sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pilviä ja pitsiä!

Laitan tänään muutamia aiemmin ompelemiani puseroita, sillä ompelukset ovat jääneet hyvin vähälle syystä, että ostimme vanhan talon piharakennuksineen ja aiomme rempata siitä kodin itsellemme. Se on vienyt tietysti nyt aikaa ja energiaa, mutta kyllä nautin puuhastelusta tulevan kotimme eteen.
 Tämä pilvipusero on käytössä jo kolmannella tytöllä, mutta yhä palvelee hyvin ja hyvin on myös värit säilynyt kankaassa. Kangas on Ikasyrin joustavaa trikoota. Lasten vaatteet pesen lähes aina 60 asteessa ja mielestäni värit eivät sekoitu ja valkoinen pysyy valkoisena ja muutenkin värit kirkkaana.

Kiertelen kirpparilla usein myös katsellen hyvälaatuisia kankaita. Tämä viisivuotiaan kauluspusero on ommeltu yhdestä sellaisesta löydöstä. Nanson iso yökkäri muuntui kivaksi kerhopuseroksi.  Malli ja kaavoitus on oma. Helmaan lisäsin kirpparilta ostamani pienen pitsiliinan. Mikä siinä onkin, että eniten iloa uuden vaatteen ompelusta saa, kun on saanut käytettyä hyödyksi siihen jotain vanhaa ja tuotteeseen ei ole kulunut roposiakaan kuin vähän.

2 kommenttia:

  1. Mukava hakea inspiraatiota toisten ompeluksista! Mukava olis myös nähdä kuvia teidän tulevasta kodista ja siihen liittyvästä puuhastelusta. Eikös se käy käsitöistä ihan samanlailla...:)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että ompelukseni innoittavat! Pyrin pitämään tämän blogin ompelublogina, mutta voin luvata, että mallikuvien taustalla tulee näkymään yksityiskohtia talostamme ja ihanasta pihapiiristä.

    VastaaPoista