lauantai 13. huhtikuuta 2013

Viimeaikaisia villityksiä!

Tilasin itselleni Maitotyttökaupasta imetyspaidan ja tykästyin siihen niin, että ompelin itselleni tällaisen samantyyppisen. Kaavan piirsin ostetusta paidasta. Jonkun verran sai vielä ommellessa muokkailla, että sain hyvin istuvan ja riittävän napakan. Tämä malli on kyllä tosi toimiva ja siksikin niin kiva, kun mallista ei huomaa helposti, että kyseessä on imetyspaita. Vihreän ralliraita -joustofroteen olen tilannut Royal-tuotteelta. Mallinuken olen ostanut joskus opiskeluaikana Savonlinnasta yhden vaateliikkeen loppuunmyynnistä. 

 Oranssista velourista ompelin kolmet rennot pöksyt. Tässä kuva pienimmistä, jotka vielä odottavat omistajaansa lahjakaapissa.
 Tässä erään rakkaan pikkuneidin päällä toiset isommat housut. Tuossa samassa kuvassa vielä oman pikkuiseni päällä jo aiemmin postaamani tiikeripusero.
Trikoo käy hyvin myös torkkupeittoon. Tässä Tenavakulmasta ostettu kirahvikangas ja toisella puolella ihan peruscollegea, joka on Harju Oy:sta. Tällainen on helppo ommella ja käy hyvin sekä vaunupeittona, että suojana ja samalla peittona turvakaukalossa.

2 kommenttia:

  1. Mukavia ompeluksia olet tehnyt. tuo imetyspaita on oikein kivan näköinen ja kangas olis minunkin makuun. Ihanan raikkaan väristä tuo oranssi velour. Samanmoista kirahvikangasta löytyy omastakin kätköstä, sehän on kivan näköistä peittona.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itse tykkään kans tosi paljon tuosta ralliraita-kuosista. Vähän muuten väljä tuo pusero tuon mallinuken päällä, pitäis vähän muokkailla mallinukkea paremmin omiin mittoihini sopivammaksi.

    VastaaPoista