keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Jumpsis humpsis humpsuittia ja ihan perusmekkoa!

Ompeluinnostus orastaa näin kevään tullen. Pikkumiehellä on sopivasti tarvetta uudelle jumpsuitille ja Verson puodista tilasin siihen sopivaa skeittirobojoustofroteeta. Ruskeat resorit kädenteillä, lahkeensuissa ja taskunsuissa tasoittavat kivasti kokonaisuutta. 

Skeittirobona tässä iloitsen.
Nousen korkeuksiin ja taakse vilkaisen.
Kun tie on selvä, alas pudottaudun mätkähtäen.
Hih, hih hihkun vaan, äiti etpäs minua kiinni saa.
Uudestaan haluan mennään vaan,
kunnes kuvat kamerasta mä nähdä saan.


Tässä jumpsuitissa on sivusaumassa puoliympyrätaskut, iso huppu ja näkösällä oleva vetskari. Jumpsuitin kaavan olen aikaisemmin tehnyt koossa 74/80. Sitä sitten muokkasin seuraavaan kokoon ja tämä on kokoa 86/92. Malli on rennon löysä, eikä varmasti kiristä eikä ahdista mistään.
Huppua ei poika ole vielä tottunut pitämään päässä ja hän vetää heti pois, jos sitä yritän hänen päähänsä kokeilla.  Pääntie tulee aika matalalle, jotta vetoketju ei pääse raapimaan leukaa eikä ihoa muutenkaan, kun alla tulee pidettyä bodya. 
Tässä näkyy koko puku. Taskupussi on ommeltu etukappaleelle tikkaamalla kaksoisneulaompeleella etukappaleen päältä. Sekä vetoketju että huppu on myös tikattu samaisella ompeleella.

Tämä riemukukkakuosi inspiroi edelleen. Kun näin kyseisen joustofroteen Royal-tuotteella oranssina, ei ollut epäilystäkään enkö tilaisi. Pikkulikka sai siitä ihan perusmekon, kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä kuosi pääsee loistamaan. Hihansuut ja pääntie on kantattu ruskealla resorilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti