sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Oma tuotemerkki


Viimepäivinä olen kehitellyt omaa tuotemerkkiä, jossa olisi tuo Eloilo. Nyt sain muokattua sumopaint-ohjelmalla ehdotuksia. Nyt sitten pitäisi päättää, mikä nuista lähtee tilattavaksi. 


18 kommenttia:

 1. Keltainen on hyvä. Kertoo jotain sun tuotoksistakin, kun ovat niin pirtsakoita.
  T.siskoNro2

  VastaaPoista
 2. Oma suosikkini on tuo ruskea pohjainen. Pitää vielä makustella, mutta tuo ruskea käy monen värikkään vaatteen kans eikä pomppaa liikaa esiin tummemmastakaan tuotteesta. Toisaalta tuo keltainen pirteydellään houkuttelee. Se on vaan vähän rosoisempi, pitäis se vielä siistiä jos siihen päädyn. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi! Mulla täällä niin samanlaisia mietteitä ja suunnitelmia :) Oman blogin perustaminen sitä vaille valmis, että saan sen vain tän kaiken kiireen keskellä joskus luotua. Omaa tuotemerkkiä myös suunnitellut ja sekin lähdössä tilaukseen :) Mistä muuten ajattelit tilata? Ulkomailta vai suomesta? Minusta toi ruskea ois aika ihana, sopis monen eri värisen kanssa yhteen. Tulkaapa käymään! T: Kaarina S

  VastaaPoista
 4. Musta tai ruskee, kuva toimii mun mielestä paremmin negatiivina. :)
  Hienoa Saara!
  - Anni

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sulla.
  Nuista merkeistä tuo ylin on minun makuhermooni käypänen :)
  Innostusta ompeluun ja bloggailuun.

  Poista nuo tunnistamis jutut kommenteista, ne vaikeuttaa kommentoimista tosi paljon. Saattaa muutama jättää mieluummin kommentoimatta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritin asetuksista kattoa tuota tunnistamisjuttua, mutta ei siellä näkyny mitään sellaista. Tarkoitatko sitä, että ohjelma ei automaattisesti tunnistaisi esim. googletilin nimeä? Tuossa kommenttipalstan alapuolella on valikko, josta voi valita profiilin, sieltä voi valita anonyymin. Minun näkymässäni näkyy ainakin.

   Poista
  2. Tarkoitin sitä joka kommentoijan pitää arvata mitä kentässä lukee, että kommentti tulee näkyville. en osaa selittää. mutta ootko joskus jonkun blogiin kommentoinu ja painat "julkaisu"-painiketta ja sitten kone pyytää sulta "todistusta, että et ole robotti", niitä kirjaimia ja numeroita peräkkäin. Ne on monesti niin hankalia, että joskus oon saanu viis kertaa yrittää, ennenku on hyväksytty kommentti.

   Poista
  3. Aivan, Kiitos kun otit asian esille, Kaisa. Tuo ei tietenkään minulle näkynyt, niin en huomannut, mutta nyt löysin sen asetuksista. Sanavahvistus on nyt poistettu.

   Poista
  4. Kiva. Kaikille helpompaa kommentointia:)

   Poista
 6. Oi että, onpa kiva blogi! Huippu, että oot tämmösen perustanu, niin saamma ihailla sun töitä. Rupian aktiiviseksi lukijaksi. :) Kannatan merkeistä ruskea-valkoista. -Anu-

  VastaaPoista
 7. Pistitpä pahan... Keltainen on kaunein, musta tyylikkäin, joten taidan päätyä "kompromissiin" eli ruskeaan joka on sekä kaunis, että tyylikäs.

  Hienoa Saara!

  ema

  VastaaPoista
 8. Onnea uudelle blogille! Mukavaa nähdä sinun hienoja luomuksiasi täälläkin!

  Ruskea merkki olisi kyllä makea ja monikäyttöinen, mustavalkoinen taas aina tyylikäs. :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa Saara! Oot tosi taitava! Ihania vaatteita. Kaikki tuotemerkit yllä on kivoja, mutta eniten tykästyin ruskeavalkoiseen.
  -Ammia

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista!! Taidan tilata tuon ruskeapohjaisen tuotemerkin. Mikään ei ole lopullista, seuraava satsi voi olla jotain muuta. Olen ajatellut tilata ruotsista www.3exter.fi -sivuilta. Muistaakseni RuttuNutun sivuilta tuon sivun löysin. Mutta oli toinenkin sivusto, mistä löytyi nimilappuja. www.etsy.com. Pitää vielä selvittää, kummasta kannattaa tilata.

  VastaaPoista
 11. Ihana blogi! :) Mun suosikki on tietenkin tuo musta-merkki -selkeä ja tyylikäs, mutta eihän me muut sitä päätetä. :)
  - Pirjo -

  VastaaPoista
 12. tuo keltanen on kyllä eniten sun näkönen :) mutta tumma vois toimia parhaiten vaatteessa. kiva nähä näitä sun tuotoksia näinki, vaikka livenäki nään aina valmiit :)

  VastaaPoista
 13. Yksi kaverini tilasi tuolta 3exteriltä ja oli oikein tyytyväinen, vaikkakin tilauksen saapuminen kesti kuulemma todella kauan. Mä tilasin itse tuolta: www.minanamnband.se Ja ihan tyytyväinen olin, toimitus oli suht nopea, mutta oli hieman kalliimpi kuin tuo 3exter.
  -jenni k.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopulta tilasin tuotemerkit Kanadasta kikikreation nimisestä yrityksestä (linkki löytyi tuolta etsy.com -sivustolta). Sain todella hyvää palvelua ja yrittäjä vastasi nopeasti aina sähköposteihini. Ymmärrettävästi siinä aikaa minulla meni, kun hoitelin asiaa enkuksi ja maileja piti tosiaan vaihtaa paljon, ennen kuin kaikki oli kohdillaan. Nyt vain odottelen, että merkit siellä valmistuvat ja pääsevät postiin ja joskus jopa tulevat perille.

   Poista