torstai 16. lokakuuta 2014

Neuletöitä!


Etsin aikani sinapinkeltaista palmikkoneuletta kaupoista, mutta en onnekseni löytänyt, sillä sain hyvän syyn alkaa itse neuloa sitä. Neuletakin Ohjeen sovelsin kahdesta eri Modan (9/2013) neuleohjeesta. Tämä oli mukava sellainen pitempi projekti, joka ei tarvinutkaan valmistua hetkessä ja jota oli helppo tehdä aina vähän eteenpäin arkiaskareiden lomassa viime keväänä.
Etukappaleilla ja hihoissa kulkee palmikko ja takakappale on nurjaa neulosta. Neuloin kappaleet erillisinä ja ompelin käsin kappaleet yhteen. Lankana on sock 4-langan ( 75% villa, 25% polyamidi) ja anisia-langan (76% mohair, 24% polyamidi)  yhdistelmä. Napin olen ostanut Jämsän ompelukoneliikkeestä. Tämä on ihan huippumukava päällä ja niin lämmin. Alla muutama sovituskuvaa, jotka pieni ekaluokkalaiseni otti.

Tämä siksak-lakki lähti veljeni pienelle pojalle. Ohjeen löysin netistä. Samaa ohjetta en löytänyt enää,mutta samanlainen ohje on löytyi esim. täältä. Myssyssä käytin lankana 7-veljestä ja silmukoita laitoin 26. Nauhat olen neulonut nurjilla silmukoilla putkineuloksena (5 silmukkaa).
4 kommenttia:

  1. Tosi kivan mallinen ja ihanan pirteän värinen villatakki.

    VastaaPoista
  2. Hei minä en ookaan nähny tätä vielä sun päällä, tosi hienon näkönen on!

    VastaaPoista
  3. Niin ihana ja varmasti mukava päällä. Just tuosta samaisesta väristä inspiroiduin ja löysinkin pikkulikan päähän tuollaisen palmikkomyssyn, ja nyt on kaulahuivi tulossa. Niin hyvä väri! En vaan ymmärrä mistä löydät aikaa, tuohon neuleeseen on jokunen hetki kyllä mennyt ? - Ellu

    VastaaPoista